Днес учениците от V, VI и VII клас в Трето основно училище „Братя Миладинови” в град Гоце Делчев влязоха в изцяло обновени кабинети по математика, физика, английски език, български език, география и музика. От министерството на образованиете бяха отпуснати 145 462 лв. за ремонт на шесте кабинета в училището. Цялостното обновяване на класните стаи включва нова отоплителна и електрическа инсталация, подмяна на дограма, винилова подова настилка и вертикални щори, шпакловане и боядисване.

За всички нови и красиви класни стаи са осигурени ергономични маси и столове.

Средствата за оборудването на  единия от кабинетите са по Проект на община Гоце Делчев, в който Трето основно училище „Братя Миладинови“ е партнираща организация. Три от класните стаи са оборудвани със средства от бюджета на училището, а останалите две –  от спонсори.

Ръководството и екипът на Трето основно училище „Братя Миладинови” изказват своята благодарност към  г-н Росен Думанов и фирма „Изи Асет Мениджмънт” АД за предоставените финансови средства за оборудване на два от кабинетите.

Екипът на ХРОНИКА пожелава на всички ученици и учители, които ще учат в обновените кабинети, много здраве, успехи и творчески постижения!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *