Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев.

На 13.03.2018г. около 17:10 часа в района на ул.“Рила“ е извършена проверка на лек автомобил „Рено Канго“, при която е намерена и иззета около 3,8 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани пътуващите в автомобила: Й.М./23г./ и Г.Б./18г./ и двамата от гр. Гоце Делчев. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

На 13.03.2018г. около 14:30 часа в района на ул.“Кирил и Методий“ в гр. Гоце Делчев е извършена проверка на П.М./31г./ от гр.Гоце Делчев, като у същият е намерена и иззета механична везна. В хода на работата по случая е извършена проверка в жилище, обитавано от лицето, при която е намерено и иззето около 1,2 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. П.М. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Гоце Делчев.

На 13.03.2018г. около 14:00 часа в района на ул.“Михаил Антонов“ в гр. Гоце Делчев е извършена проверка на Г.Д./26г./ от гр.Гоце Делчев. У същият е намерено и иззето около 0,5 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. На същата дата около 19:00 часа в района на бул.“Гоце Делчев“ в гр. Гоце Делчев е извършена проверка на Н.Я./31г./ от гр. Гоце Делчев, като у него е намерено и иззето около 9,780 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. При последваща проверка на жилище, обитавано от същия е намерено и иззето около 0,22 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Н. Я. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е ОП-Благоевград.

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *