Директорът на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство ,,Пейо К. Яворов“ Ангел Живков е награден като ,,Директор на годината“ от Синдиката на българските учители, обяви онлайн Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, която благодари на директор Живков за постиженията и невероятните резултати на ръководената от него гимназия. Г-жа Такева изтъкна, че Ангел Живков работи в конкурентна среда от много добри гимназии на територията на община Гоце Делчев и околните общини. Награденият директор благодари за високото признание и заяви, че за него тази награда е резултат от правилното развитие на гимназията, която не случайно е обявена за най-бързо развиващата се. Директорът накратко спомена за многото получени награди, признания и суперлативи от България, а вече и от страни членки на Европейски съюз. Той отбеляза, че те се дължат на добрата екипна работа между ръководството, учителите, учениците, техните родители и партньорите. Гимназия ,,Яворов“ е първата професионална гимназия в България, която подписа договор за сътрудничесто по Закона за висшето образование с Тракийския университет.Г-жа Янка Такева със задоволство откликна на отправената и покана да посети гимназията за тържественото откриване на STEM центъра.

Днес наградата беше връчена на директора Ангел Живков на официална церемония в ПГ по МСС „Пейо Яворов“ от местния синдикален лидер Петя Левакова в присъствието на зам. кмета Богдан Боцев и педагогическия екип.

Наградата посвещавам на моето невероятно семейство – за подкрепата, търпението и разбирането… Наградата, която е подплатена с много труд, надежда и вяра в доброто! Наградата, която заслужават най-добрите учители, ученици и служители в ПГ по МСС. развълнуван каза Ангел Живков.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *