ВИНЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

Ресторант-енотека UVA NESTUM

Месец септември ще посветим на една от най-изтънчените кухни в света. Подгответе се за едно опияняващо и съблазнително пътешествие до родината на гастрономията и люлката на винопроизводството – ФРАНЦИЯ!

  През септември гостите на ресторант-енотека UVA NESTUM ще имат изключителната възможност да се потопят във френското кулинарно изкуство на специални, промоционални цени! Главният ни готвач е включил в тематичното ни септемврийски меню подбрани френски кулинарни изкушения, а френските вина от винената листа на ресторанта през целият месец септември ще се предлагат с 10% намаление!

 Кулминацията на френското ни кулинарно приключение ще бъде на 20-ти септември от 21ч., когато ресторант-енотека UVA NESTUM организира дегустационната вечер ВИНЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ – ФРАНЦИЯ, където ще имаме удоволствието да представим едни от най-забелeжителните винени провинции: БУРГУНДИЯ И ПРОВАНС.  За да спазим френския етикет,  към изисканите вина главният ни готвач е подготвил четиристепенно меню от подбрани кулинарни шедьоври. Допълнени с музикалната ни програма, те ще разходят сетивата Ви през Бургундия, Ривиерата и Париж!

ЗАПОВЯДАЙТЕ И БОН АПЕТИ!

 За информация и резервации: 0889 816 611  

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.