Екипът на Областен информационен център – Благоевград стартира информационна кампания в областта. В периода 04-18 октомври, експертите на Центъра ще посетят всички общини в Благоевградска област с открити приемни. Поради продължаващата усложнена епидемиологична обстановка във връзка с разпространението на КОВИД-19, срещите ще се провеждат на открито на мобилен информационен щанд.

По време на информационната кампания в 14-те общини на Благоевградска област ОИЦ – Благоевград ще предоставя информационни и рекламни материали за Оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони, както и безплатни консултации на място. Акцент на кампанията са проектите на новите програми, финансирани със средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове за периода 2021-2027 г.

Информационната кампания на ОИЦ – Благоевград в региона ще стартира в понеделник (4 октомври) с мобилен щанд в общините Хаджидимово и Гоце Делчев. На 5 октомври – вторник, кампанията продължава в Якоруда и Белица, а на следващия ден – в Банско и Разлог. На 7 октомври от услугите на ОИЦ – Благоевград могат да се възползват гражданите на Петрич и Сандански, а на 8 октомври – Струмяни  и Кресна. В понеделник – 11 октомври, консултации на място ще могат да получат жителите на Сатовча и Гърмен, а информационната кампания ще завърши с открити приемни в Симитли и Благоевград на 18 октомври.

Междувременно, екипът на ОИЦ – Благоевград продължава с представянето на програмите, финансирани със средства от ЕСИФ, за периода 2021 – 2027 г. Заради епидемиологичната обстановка информационните срещи се провеждат он лайн във Фейсбук страницата на Областен информационен център – Благоевград. 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *