Областният лидер на БСП – Благоевград Валери Сарандев категорично се обяви срещу вътрешните противоречия в партийните структури.

„Разчитам изцяло на екипната работа в организацията. Убеден съм, че на следващи избори ще покажем още по-добри резултати за широко присъствие в местната власт“, каза Сарандев и припомни, че БСП е удвоила гласовете си на парламентарния вот в целия регион.

„Вътрешните конфликти за влияние в партията и противоречия в структурите в региона, ни попречиха да завоюваме още по-добри резултати. Ще се срещна с всички членове и ръководства на общинските организации, за да сложим край на интригите. Всеки да участва във вземане на решенията, за да превърнем партийната организация във водеща“, заяви Валери Сарандев.

„БСП даде много кадри на другите партии и трябва да спрем с разделението и роенето. Изцяло подкрепяме и промените в партията на национално ниво и одобряваме пътя, воден от Корнелия Нинова“, подчерта областният лидер на БСП.

Валери Сарандев представи пред медиите новото ръководство на червените в Благоевградска област.

Негови двама заместници са Любен Милев-председател на БСП в Благоевград и Николай Георгиев – кмет на Кресна.

Организационен секретар е Йорданка Атанасова, която е председател на социалистите в Петрич.

В Изпълнителното бюро са Костадин Дурчов – лидер на червените в Банско, Емил Колевичин – председател в Разлог, както и лидерът в Сандански Снежана Стоянова.

По-рано партийният актив и симпатизанти в Благоевград се поклониха пред паметника на Димитър Благоев-Дядото и отбелязаха 161 години от рождението му.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *