След окончателно решение на тричленен състав на ВКС прокурорът Константин Сулев е оправдан по обвиненията за манипулиране на електромер и за сводничество. Върховните магистрати оставиха в сила въззивното решение на Софийския апелативен съд (САС). Решението не подлежи на обжалване, съобщиха от ВКС.

Делото е образувано след протест срещу решението на САС, с което е потвърдена присъдата, издадена от Софийския градски съд. С нея Константин Сулев е оправдан изцяло по повдигнатото му обвинение за извършено престъпление, информират от ВКС.

Целта на протеста била отмяна на въззивното решение и връщане на делото за ново разглеждане от САС само в частта, свързана с обвинението за манипулиране на електромер. Тричленният състав на ВКС обаче го е приел за неоснователен.

По този повод припомняме и този текст!

Имало едно време…..

Колко лесно е да опетниш един човек без въобще да се замислиш кой е той, какъв е той, защо точно той?

Отговора: Той е като теб, да точно като теб – той е съпруг, той е баща, той работи, той спазва правилата, той уважава закона, да той е точно като теб или може би ти не си като него?

Колко от нас могат да признаят, че са добри съпрузи и родители? Може би всички, не отлични , но все пак добри. Колко от нас могат да признаят обаче, че спазват закона и уважават системата, почти никой от нас. Защо??? Ами защото е подсъдимо!

Защото сме против правилата!

Защото сме просто тарикати!

Но ние можем да се скрием под собствената си обвивка, в собствената си сянка, когато просто не боравим със закона.

Когато не сме негови представители.

Защото когато си имаш годност точно като една вакуумирана консерва. Или играеш по правилата на държавната мафия и магистратура от най-високо ниво или играеш по законовите правила и годността ти изтича много преди самият срок.

Преди да се обърнеш и да заплюеш един човек, преди да го одумаш, преди да го посочиш с пръст, просто погледни огледалото и виж с какво повече си ти, за да го правиш. Колко безгрешен си, коя инстанция или писан или неписан закон ти дава правото да обидиш един човек, да нараниш семейството му или просто да го опетниш?

Но разбира се всичко опира до какво се продава, колко шум мога да вдигна или просто завист, нали?

Или по-точно чии интереси представлявам, кой ми плаща или от какво ме е страх. Когато един журналист се подписва под една статия, трябва да е хиляда процента сигурен(а) в думите си.

Това е дълг!

А ако просто отразява дадена информация да е напълно непристрастен и да отрази всички страни на случая, факти и догадки.

Успокоите се драги български писари, Пулицър няма да вземете!!! Целият този монолог по повод, случаят с прокурор Сулев.

Абсурдни статии от невежи писари, които даже не са си направили труда да проучат новината и при цялото абсурдно изказване на г-жа Арнаудова. Че събирали доказателства от 2015-2016г, че имало проблем с електромера, че бил сводник заради заем от 300 лева!

Хайде стига глупости, може ли такива смешки и вицове да говорите. Целият този шум защо?

На кой е толкова неудобен прокурор Сулев?

Какво знае прокурор Сулев?

Защо искате да отстраните прокурор Сулев?

Какво искате да скриете зад този шум за нищо?

Или кой удобен за Вас трябва да заеме мястото на прокурор Сулев?

Нека отговорим на някои въпроси.

Например: Колко глупав трябва да си за да станеш прокурор, да си бивш полицай, бившо звено на ГДБОП и да крадеш ток?

Нещо хич не се връзват нещата, но въпреки това изводи може сам да си направи всеки от нас.

Как не повдигнаха обвинения и не осъдиха нито един циганин (пардон Ром), че краде ток, като всички от тях масово го правят (и не само ток крадат нали )? Как един човек завършил право няма достатъчно мозък да си намери примерно някой да му върши черната работа (например сводник), а трябва същевременно да бъде обвинител на държавата (прокурор) ? Изводите пак за Вас!

И в същото време тази година през месец Септември, Прокурорската колегия повишава Сулев, като прокурор в Специализираната прокуратура, като уж за него се събирали от две години насам доказателства или с две думи е бил следствен?

Абе, тези от Прокурорската колегия ( всички гласували единодушно за неговият избор ) май въобще не са знаели, че е следствен. Е, тогава кой е знаел или може би въобще не е бил? Какво се случило в интервала от септември 2017 до 10 октомври 2017? Какво е научил Сулев? На какво се е противопоставил Сулев?

Чии интереси не е искал да представлява Сулев?

За да се изфабрикуват всички тези обвинения за един ден с минала дата, която изобщо обаче не отговаря на фактите. Нека ни каже г-жа Арнаудова какво наистина иска да покрие Цацаров или някои неизвестни до момента държавни величини.

Щом са готови да жертват един прокурор представете си наистина какво стои зад цялата тази пародия.

Много свидетели и всички анонимни, еха Приказки от хиляда и една нощ. Ами на делото на Маргиниге и на Галеви имаше свидетели и то не анонимни! Кой е този Сулев в крайна сметка?

Анонимна свидетелка, че я бил карал да проституира за 300 лева!!!!!!

Еха, много голяма сума е това ( в предвид колко взима един прокурор ) и то с трима мъже? Като магистрат е могъл съвсем лесно да й ги удържи от заплатата, или от заплатата на родителите, или даже от пенсията на баба им. Ама нали е анонимна, така че може и той да не знае коя е точно тя. Стига с тези подигравки към всички, било обвиняеми или потърпевши. Това са просто смешни обвинения от уж сериозна инстанция, което ме навежда към мисълта колко важно и колко бързо е трябвало да скрие нещо от прокуратурата, та да няма време даже да се напише обвинителният акт както трябва или поне малко по-правдоподобно. Народе не спи!

Това е поредната жертвена овца, но не за нея става дума. Става дума за нас, народа, гражданите, безработните и всички, ама всички сме безправни пред политическата, индустриалната и юридическата МАФИЯ. Това е обида за всеки трезво мислещ човек, че могат да ни предлагат всяка една глупост и тъпотия за да скрият един голям скандал. Това ли сме ние овце и блеейки на управляващите?

Всеки от Вас знае за себе си.

Наказание и конституция за всички, нали всички сме равни пред закона? Да ама Не! Днес е той, утре ще си ти и аз!!!

Защото аз и ти сме простолюдието, което плаща винаги за всичко, за прищевки на олигарси, политици и управляващи. Призвание или Самоубийство е да бъдеш български магистрат????

Дерзай неврокопецо!

Източник: Blife.eu

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *