Четири купи за победителите в Есенния спортен общински турнир, проведен в зала „НЕВРОКОП АРЕНА”, украсиха витрината за спортни отличия в Трето ОУ „Братя Миладинови”, гр. Гоце Делчев.

Баскетболните отбори на момичетата и момчетата не оставиха никакви надежди за съперниците си и заеха първите места, разгромявайки отборите на Първо и Второ ОУ.

С индивидуален приз за най-добър играч и топ реализатор бяха наградени осмокласниците от Трето ОУ – Борис Караилиев и Екатерина Гуцева.

Хандбалният отбор записа съвършена победа над ПМГ „Яне Сандански”, но две точки не достигнаха на отбора във финалния мач и момчетата се окичиха със среброто.

Въпреки това призът за най-добър играч отново остана в отбора на Трето ОУ. С това отличие, единодушно, бе посочен ученикът Борислав Партенов.

Отборът по тенис на маса извоюва второто място след изключително оспорвани двубои, в които крайните резултати бяха с минимален брой точки.

Стилните екипи и отборната работа на отборите на Трето ОУ правеха силно впечатление през всички дни на турнира. А това, което също заслужава адмирации, е уникалната подкрепа от страна на ученици от училището, както и от техните родители.

Браво на спортните таланти на Трето ОУ „Братя Миладинови”, както и на техните учители по физическо възпитание и спорт Мария Балтаджиева и Евелина Стойкова, без които всичко това нямаше да бъде постигнато!

07 12 13 15 1523012

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *