Четири купи за победителите в Есенния спортен общински турнир, проведен в зала „НЕВРОКОП АРЕНА”, украсиха витрината за спортни отличия в Трето ОУ „Братя Миладинови”, гр. Гоце Делчев.

Баскетболните отбори на момичетата и момчетата не оставиха никакви надежди за съперниците си и заеха първите места, разгромявайки отборите на Първо и Второ ОУ.

С индивидуален приз за най-добър играч и топ реализатор бяха наградени осмокласниците от Трето ОУ – Борис Караилиев и Екатерина Гуцева.

Хандбалният отбор записа съвършена победа над ПМГ „Яне Сандански”, но две точки не достигнаха на отбора във финалния мач и момчетата се окичиха със среброто.

Въпреки това призът за най-добър играч отново остана в отбора на Трето ОУ. С това отличие, единодушно, бе посочен ученикът Борислав Партенов.

Отборът по тенис на маса извоюва второто място след изключително оспорвани двубои, в които крайните резултати бяха с минимален брой точки.

Стилните екипи и отборната работа на отборите на Трето ОУ правеха силно впечатление през всички дни на турнира. А това, което също заслужава адмирации, е уникалната подкрепа от страна на ученици от училището, както и от техните родители.

Браво на спортните таланти на Трето ОУ „Братя Миладинови”, както и на техните учители по физическо възпитание и спорт Мария Балтаджиева и Евелина Стойкова, без които всичко това нямаше да бъде постигнато!

07 12 13 15 1523012

 

 

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.