На 09.01.2024 г. в РУ-Гоце Делчев от жител на с. Огняново е съобщено, че между 16:00 часа и 21:30 часа на същата дата от къща, находяща се в землището на с. Огняново е извършена кражба на сумата от около 200 000 лв., като в жилището е проникнато през отворен прозорец. Стойността на нанесените щети е в процес на установяване. Уведомена е компетентната прокуратура. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Парите са откраднати от шкаф, те са били предназначени за купуването на багер. Собственик на имота е Албен Господев. Предполага се, че информация за наличието на крупната сума е изтекла от вътрешен човек.

Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев работят по получен сигнал за това, че в следобедните часове на 09.01.2024 г., след като е счупен прозореца на предната врата на лек автомобил “Нисан”, паркиран в района на ул. “Дунав” в гр. Гоце Делчев, от него е извършена кражба на сумата от около 1 000 лв. и лични документи. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.