Oткрита е смeтка, по която мoгат да се превеждат средства за кампанията „Дари от Любов“, съобщиха инициаторите на благотворителната акция. Идеята е на млади хора от ПГ по МСС „П.К.Яворов“ гр. Гоце Делчев, която те ще реализират съвместно с фондация „Неврокоп 1“. 

Проектът е с наименование „Символ на Любовта“. Символ на любовта не само на мъж към жена, но и на любовта към родителите ни, децата ни, родно място, родина, учители, професия и всичко останало.

Арките ще се монтират на двойния мост при ДНА. Те ще са от метална конструкция в червен цвят, а вътрешната част на арката ще бъде в цвят старо злато. До конструкцията ще се засадят вечно-зелени пълзящи растения, които ще се увиват около всяка арка. Допълнително ще се монтира скрито диодно осветление, за да имаме и нощна визия.

Събраните средства ще бъдат изразходвани за закупуване на материали за изработката на 4 арки. Името на всеки дарител ще бъде изписано /по желание/ на информационна табела, която ще бъде монтирана на видно място на моста.

Размерът на дарените средства е без минимален праг. Всеки който желае да се включи в инициативата може да се обърне към фондацията или към ПГ по МСС „П. К .Яворов“ гр. Гоце Делчев. Този „Символ на любовта“ ще е дарение към общината, жителите и гостите на град Гоце Делчев.

Номерът на сметката е IBAN BG 81 FINV 9150 1217 0302 17 ПИБ АД – гр. Гоце Делчев. Титуляр – Фондация „Неврокоп 1“.

Инициаторите плануват откриването да бъде на 20 април /петък/ 2018 година. Чрез тази инициатива младите хора и фондацията искат да напомнят, че любовта не е патент само на големите европейски градове, а е общочовешко качество. Любовта е онази невидима сила в света, която ни кара да проявяваме най-доброто от себе си.

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *