В декларация до вестник Хроника и авторитетните медии в региона, от Синдикалната федерация на съобщенията обявяват готовност за национален протест. В докум80473ента е записано:

През последните няколко дни българските медии се състезават в поместването на подробности за комбинации, манипулации и нарушения, извършени от ръководството на „Български пощи“ ЕАД.
Членовете на СФС – КНСБ, представляващи 80% от работещите в „Български пощи“, сме шокирани от разрастващия се скандал, миришещ на корупция и пряко насочен към разсипване на Пощите.
Вместо да отговори на поставените му от нас проблеми и да приеме направените предложения в Декларацията на Федерацията от 30.01.2015 г., принципалът на „Български пощи“ ЕАД – министър Ивайло Московски продължава да подкрепя ръководството на търговското дружество, което усилено и последователно работи не за подобряване, а за влошаване на финансовото състояние.
Като заявяваме категорично, че ние Пощенци сме против всичко, което ще доведе дружеството до финансова несъстоятелност,
ОТПРАВЯМЕ ПРИЗИВ ЗА ГОТОВНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ
Окончателното решение за времето и формата на тяхното провеждане ще вземем на предстоящото заседание на бранш „Пощенски съобщения“ на Федерацията, което ще се проведе в КНСБ – зала „Европа“.
24 март 2015г. ГЕОРГИ БОЧЕВ
София ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СФС – КНСБ

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *