Улици в гр. Гоце Делчев и селата Мосомище, Брезница, Корница, Борово, Баничан, Лъжница и Буково safe_image по одобрен проект на община Гоце Делчев.
Кметът Владимир Москов подписа договора за старта на проекта в края на миналата седмица и уточни, че работата по него започва на 25 август 2014 г.. Средствата, необходими за асфалтиране, изграждане на бордюри и улични оттоци на определените улици, са в размер на 1 милион 750 000 лв. Те са осигурени от Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“.

В гр. Гоце Делчев ще бъдат асфалтирани 5 улици с обща дължина 792 метра. Това са улиците: «19 октомври», «Людмил Стоянов», «Иван Бухлев», «Иван Скендеров» и «Ореляк». Освен това ще бъдат асфалтирани 2 улици с осови точки от 3 до 58 и от 43 до 48 в село Баничан с обща дължина 412 метра. 4 улици  ще бъдат асфалтирани в село Борово, с обща дължина 630 метра. В село Брезница ще бъде асфалтирана улица «Суда» с дължина 618 метра, а в село Мосомище – улица «Димитър Талев» с дължина от 727 метра. В село Корница ще бъдат асфалтирани 2 улици, в село Лъжница 4 улици, а в село Буково – 3 улици  с обща дължина 450 метра.

Обновяването и подобряването на инфраструктурата в селата и общинския център, е приоритет в работата на ръководството на община Гоце Делчев, подчерта кметът Владимир Москов.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *