Феновете на ABBA са учудени. Как така в Гоце Делчев? Те могат да са спокойни. Рок симфони концерт-страхотна музика, полет за сърцето и душата, ще се случи на 28 октомври от 19 ч. в Дома на културата.
ABBA превзе света през 70-те и началото на 80-те години с хитове като Waterloo и Dancing Queen. Неповторимата музика на АBBA винаги ни връща в романтиката на незабравими години. Удоволствието АBBA се предусеща още с афиша, още повече изкушението да се чуят музикалните им шедьоври в изпълнение на симфоничен оркестър. На сцената ще се изявяват джаз формация „София“ и симфоничен оркестър под диригентството на Свилен Симеонов. Характерно за концертите е, че публиката става част от сценария. Солистките са Адриана Бенова и Станислава Димитрова – Съни
Неостаряващите хитове на най-популярната шведска поп формация — Mamma Mia, SOS, Money, Money, Money, The Winner Takes It All, Voilez-Vous, Waterloo, Thank You For the Music и още обичани мелодии звучат паралелно с пеещата публика и ще дарят зрителите с несравним емоционален заряд, какъвто само хубавата музика може да сътвори.
Концертът ще зарадва меломаните с вечните хитове на легендарната шведска група.
Очаква ви невероятно преживяване с концерта „ABBA мания“
Билети се продават на касата в Дома на културата, на цени от 10 и 12 лева.

By hronika

One thought on “Песните на ABBA ще звучат със симфоничен оркестър в Гоце Делчев”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *