Петима млади специалисти, завършили висше образование, започнаха работа по програма „Старт в кариерата” в общинска администрация Гоце Делчев. Те са на възраст до 29 години, завършили са висшето си образование, но не са работили по своята специалност досега. Всички са били регистрирани като безработни в Дирекция „Бюро по труда”.
Младите специалисти ще работят в общинска администрация Гоце Делчев 9 месеца, каквато е продължителността на програмата „Старт в кариерата”. Двама от тях са със специалност „Стопанско управление” и работят в дирекция „Финансово – стопански дейности” в общинската администрация, други двама са със специалност „Екология” и работят в едноименния отдел на общината, а един от специалистите е с образование „Икономика и аграрно управление” и работи в Дирекция „Общинска собственост”.
Община Гоце Делчев кандидатства ежегодно за назначаването на работа на млади специалисти по програмата „Старт в кариерата”, тъй като това е добра възможност за начало на тяхната професионална реализация.СТАРТ

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.