18 май е емоционален, празничен и красив. ПМГ „Яне Сандански“ празнува своя сто и трети рожден ден. Зала „Неврокоп Арена“ събра младостта, мъдростта, амбицията и успеха.

Заваля дъжд от награди за ученици, учители, ръководство. Учители и ученици са горди със завоюваните призови места на областни и национални олимпиади, национални състезания и конкурси, спортни и музикални победи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Когато професионализмът и новаторският дух си дадат среща с упоритостта и стремежа да бъдеш пръв, училището е разпознаваемо и винаги с крачка напред. С благодарност към всички бивши и настоящи настоятели, съмишленици и добротворци, към членовете на обществените съвети в годините директорът Елка Божикова изрази признателността си с връчването на плакети и почетни значки.

Постиженията на общността ПМГ се оценяват високо и от външни институции. И днес дългогодишният партньор Първа инвестиционна банка в лицето на нейния управител – госпожа Стоянка Грозданова, връчи специални награди. Музикалните изпълнения и танцът на мажоретките взривиха залата, озарена от усмивките и вълнението на ученици, учители, родители и гости.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *