Победителите във фотоконкурса на вестник Хроника УСМИВКИТЕ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ получиха своите награди. Героите на снимките: Мими и котарака Грей (1 място), Екатерина и Митко (2 място), Таня, която донесе поздрав от сина си, който е студент по стоматология (3 място), заедно с авторите на снимките и техни приятели дойдоха на среща с главния редактор на изданието Маргарита Енчева. DSCN4985

Всяка от снимките има своя история. Мими и котарака й се снимали преди да отидат при ветеринаря. „Майче, хайде да се снимаме!“ – предложил Тодор, когато се завърнал у дома след една тежка сесия и направил селфито с мама. Катето и Митко си пазят снимката от Димитровден, на която ги „щракнала“ тяхна приятелка. Специална изненада имаше за Теди, която се усмихва лъчезарно на снимка, направена от майка й Мария. Авторът на снимката, получила трета награда – Тодор Бойчев реши да я преотстъпи на Теди, а тя с нетърпение си похарчи ваучера за книги с любимите си животни.

DSCN4973 DSCN4975 DSCN4976 DSCN4977 DSCN4979 DSCN4983 

Идеите за нови конкурси в он лайн изданието www. hronika-bg.com са грижливо запазени и ще бъдат представени на вниманието на читателите на ХРОНИКА!

ЕКИПЪТ НИ БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ, КОИТО УЧАСТВАХА СЪС СВОИ СНИМКИ, НА ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА И НА ТЕЗИ, КОИТО ПОДКРЕПИХА КОНКУРСА – ТАНЯ ЕЖКОВА С КОМПЛЕКС БОЖЕ ИМЕ И  ЛЕЙЛА БОЗАДЖДИЕВА С КНИЖАРНИЦИ ФОНТАНА!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *