Сдружението на предприемачите в регион Гоце Делчев предлага на своите членове обучителен семинар на 14 и 15 юли в Банско, организиран от Бизнес информационен и консултантски център – Сандански на тема „Организационни иновации за малки и средни предприятия“.

Събитието се организира като част от дейностите по проект „Повишаване на конкурентоспособността на МСП в трансграничния район чрез насърчаване и популяризиране на нетехнологичните иновации”. Организаторите поемат разходите по настаняването и престоя там. Събитието е част от серия семинари, които ще се проведат на територията на трансграничния район България – Македония, чиято цел е да повиши знанията и уменията на малкия и среден бизнес от региона в сферата на нетехнологичните иновации (организационни, маркетингови и др.)

От семинара участниците ще разберат много нови похвати и методи в управлението на фирмата и процесите, които протичат в нея, както и ползите от внедряването на различни иновации. Акцент в семинара ще бъде поставен на начините за извличане на нужната информация и трансферирането им в практиката на МСП. Ще се засегнат основните моменти в съвременния маркетинг и иновациите в тази област – създаването на бранд и налагане на нов продукт/услуга. Ще бъдат разгледани множество примери и казуси от практиката и техните решения, както и ефективното управление на ресурсите.

Срокът да се заяви участие е до 12 юли, уточниха от Сдружението.

Предвид ограничените места, моля да потвърдите вашето участие не по-късно от 12 юли 2017 г., 14:00 часа на електронна поща: office@bicc-sandanski.org или като използвате формата за онлайн регистрации, която е достъпна на адрес:https://goo.gl/forms/DEwi3QSsiInrTtRf1

Повече информация – тел: 0746 30549; факс: 0746 32403; мобилен: 0893735736, office@bicc-sandanski.org

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *