Няма промяна в броя на секциите, в които ще гласуват неврокопчани на 5 октомври. Секциите остават 42 и една мобилна, ако 14 септември най-малко 10 човека заявят, че не могат да се движат и искат урната, заедно с избирателната комисия да отиде в дома им.
Няма да има секции в сградата на ТПК „Атанас Тешовски”. Гражданите, които са записани в 12 и 13 СИК ще гласуват в НПГ „Димитър Талев”, а в 14 и 15 СИК – детската градина „Джани Родари”.
360 души ще са ангажирани в изборния ден, като членове, председатели, зам. председатели или секретари. С малки промени представителите на ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, ББЦ и Реформаторския блок в Гоце Делчев се разбраха за състава на СИК по време на консултациите вчера.
По предложение на д-р Елена Аврамова от Реформаторския блок представителите на парламентарно представените партии се договориха да не си късат плакатите по време на предизборната кампания и да не ги лепят един върху друг. Местните политици се съгласиха, че закрепването на агитационни материали върху стволовете на дървата с кабърчета, също е лоша практика и обещаха да ги лепят с тиксо, като след кампDSCN1323DSCN1325анията да си почистят. При нарушения ги очакват глоби.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *