poster_maria_ilieva_gerb
Събитието е организирано от кандидата за кмет на общината по повод представянето на кандидатите за кметове и общински съветници

Попзвездата Мария Илиева ще участва в официалното представяне на кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. Популярната певица пристига в града на 2 октомври (петък) за специален концерт, организиран от кандидат-кмета Георги Андонов, който ще започне в 18 часа на площад „Гоце Делчев“.
Официални гости на събитието ще бъдат г-жа Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ, и г-н Андрей Новаков, евродепутат от ЕНП / ГЕРБ.
Пред публиката Мария Илиева ще изпълни не само новите си песни, но и някои от най-големите си хитове през годините. Освен нея, на сцената ще се качи и младата гордост на Гоце Делчев – певицата Крисия D.
По време на официалната част Георги Андонов ще представи кандидатите за общински съветници и кметове, подкрепени от ГЕРБ.

„Добре дошли на концерта са всички жители и гости на общината. Ще се радвам не само да прекараме приятна музикална вечер заедно, но и да имаме шанса да обсъдим проблемите и перспективите за развитие на региона“, обясни Георги Андонов.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *