След спешна сърдечна операция почина заместник кметът на община Хаджидимово Румен Боянин. Той беше и дългогодишен лидер на БСП в пограничната община, по професия е инженер химик, започнал е трудовия стаж като технолог в циповия завод в гр. Гоце Делчев, бивш директор на едно от на известните предприятия за производство на спортни обувки в региона. 

Румен Боянин  е на 59 години, баща на двама синове и една дъщеря. Съпругата му е директор на местното СОУ в гр. Хаджидимово. Два мандата той работи като заместник на кмета Людмил Терзиев.

„… Моите най-искрени съболезнования към семейството, приятелите и другарите на Румен Боянин! Човек, който знаеше, че монетата е с две страни, но винаги срещаше с усмивка. Почивай в мир, др. Боянин!“ – написа на стената на починалия неговият съпартиец Андрей Вълчев.

Доскорошният лидер на БСП – Гърмен Марияна Стругова сподели снимка на Румен Боянин и написа:

… Разделяме се с един безспорно много достоен и народополезен човек. Всички ние – Семейство, близки, роднини, приятели, колеги на покойния Румен Боянин губим любящия и грижовен баща и дядо, мъдрия с широка култура и знания, с доказани изявени качества на човек, общественик и специалист, свой близък приятел и съмишленик. За всички нас, раздялата с нашия идеен другар и съратник е много болезнена и непрежалима.

Почивай в Мир Румене!

Поклон пред светлата му памет!

Екипът на в13508852_1619325138385811_1743734041715563109_nестник ХРОНИКА и лично Маргарита Енчева поднасяме своите дълбоки съболезнования на съпругата и семейството му! Лек да е пътят ти, Румене към онова място, което всички вярваме, че е по-добро!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *