Продължават празничните прояви за вековния юбилей на туристическото движение в град Гоце Делчев. Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов е изпратил поздравителен адрес до ТД „Момини двори“. В него се казва:

Уважаеми господин Балтаджиев,

Уважаеми планинари, възторжени любители на красотите на родния край,

В деня на 100-годишния юбилей на организираното туристическо движение в Неврокоп Ви поздравявам за старанието и ентусиазма, с който продължавате поставеното начало от нашите съграждани Иван Тотин, Тодор Славков, Асен Вълев, Крум Гераксиев, Аврам Личков, Георги Дарпатов и Динко Кантарджиев. Туристическо дружество „Момини двори“ има своя специален принос в развитието на нашия град и общината с походите, излетите и екскурзиите, които осмислят свободното време на всеки турист.

На ветераните желая още много приятни изживявания и дълги години да се радват на свето хоби и красотите на родния край и страната ни.

Уважаеми туристи, покорявайте върхове, радвайте се на здраве и прекрасни емоции, с които Ви дарява природата на България и света.

Поздравявам всички членове на дружеството и неговите клубове със 100-годишния юбилей. Поздравявам и ръководството на ТД „Момини двори“ за усилията, които полага за приобщаване и на младите хора от нашия град и общината към предизвикателствата на туризма, опознаване на природните красоти и здравословния начин на живот.

Снимки от празничното шествие и поздравителния концерт за туристите

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *