Звездата ПРЕСЛАВА, народната певица РУМЯНА ПОПОВА, фолкизпълнителката АНИ ХОАНГ, любимецът на млади и стари фолк манияци ИЛИЯН, местните певици Боряна Карпузова, Цветанка Воденова, Ирина Паскалева, Марияна Георгиева, оркестрите „Щуро маке“, „Европа“, „Уникат“, „Неврокоп“ и още любими на публиката местни състави ще са част от традиционния есенен панаир в град Гоце Делчев. Тази година, който в последните години е разположен в района на бившата казарма ще започне на 12 септември и ще продължи седмица.

PANAIR 1

ПАНАИР

Заедно с музикалната програма, която ще е всяка вечер от панаирните дни, за посетителите са подготвени 13 ресторанта на открито за скара, 119 сергии, 14 терена за понички, палачинки и риба, три батута и две места по 3500 и 1000 кв.м, на които ще бъдат поставени люлки и други увеселителни съоръжения за деца.

„Теренът е почистен, изградени са нови стъпала и рампи, за достъп на хора със затруднено придвижване, старите опасни сгради наоколо са разрушени и са обградени с обезопасителни огради“ – уточни Благомир Томов от Общинската администрация в Гоце Делчев, като търговете за всички обекти ще се проведат на 2 септември.

PANAIRYT

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *