Приключва ремонтът на стадиона в града в Гоце Делчев, който започна още преди пристигането на новия спонсор на футболния клуб Иван Арнаудов. Подменят се счупените седалки, с тези с които в момента се разполага в резерв. Ще бъдат поръчани и други, с които да бъдат заменени повредените места за зрителите.

Изкуствен терен с естествени размери ще се изгради в Гоце Делчев, прPIRINедвижда амбициозната програма на новия спонсор на футболния клуб Иван Арнаудов. Изкуственият терен ще бъде изграден изцяло за нуждите на тренировъчния процес ,като на него ще се готвят не само мъжете, но и ДЮШ на клуба .Там дори ще бъдат играни мачовете и на част от гарнитурите на подрастващите, коментира още Арнаудов.

В момента намерението на новия спонсор е все още в проектна фаза като терен за изграждането на съоръжението според най-новите технологии в строежа им ще се осъществи на настоящия тренировъчен терен на Пирин, който има нужната площ. Това отдавна е идея, която е коментирана и обсъждана, но пари все не се намираха. „Финансирането може да бъде осъществено“, отсече младият бос на неврокопчани. „Искаме да осигурим възможно най-добри възможности за израстване на нашите футболисти. Искаме да имаме собствени кадри, на които да разчитаме“- коментира още Арнаудов.

източник: dariknews.bg

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *