Районната прокуратура в Гоце Делчев и подсъдимият Петър Евгениев Славков от гр. Гоце Делчев са сключили споразумение. Петър Славков се признава за виновен за това, че на 08.07.2015 г. в гр. Гоце Делчев, от баничарница на ул. „Пейо Яворов“ като непълнолетен, но можейки да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си, чрез разбиване на преграда, здраво направена за защита на имот – счупил е стъкло на входната врата/, е отнел чужди движими вещи, а именно сумата от 200 лева, собственост на „ВИЛИЯН ФУУДС“ ЕООД, с управител Величка Димитрова Балабанова, без нейно съгласие, с намерението противозаконно да ги присвои. 

– престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3, пр. 1, във вр. с ал. 1, във вр. с чл. 63, ал. 1 т. 3 от НК.

Престъплението е извършено с пряк умисъл като форма на вина. Нанесените имуществени вреди са възстановени. В хода на проведеното досъдебно производство не са направени разноски.На подсъдимия се налага наказание “ Обществено порицание“ , търпимо чрез местния печат.

12801

 

 

 

Районният съд – Гоце Делчев ОДОБРЯВА споразумението постигнато  между Районна прокуратура Гоце Делчев и защитника на подсъдимия Петър Евгениев Славков, с адрес в гр. Гоце Делчев.

1918 7640 125212801

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *