Силен шамар за Яне Янев – знакови фигури напускат РЗС след компроматната война  

 Официално събрание на ПП “ГЕРБ” – Сандански издигна кметa Кирил Котев за втори мандат със силна консолидация. Той получи 104 гласа “зa” от общо 107 гласували. Впечатление прави разликата с другия кандидат за кмет – Георги Баханов, който получи едва 6 гласа в своя подкрепа, уточняват от местната партийна централа. С този избор, партийните членове показаха не само, че вярват в успеха на настоящия градоначалник, но и че оценяват високо постигнатото в общината през последните 4 години.

Най-категорична оценка за всички изкуствени сигнали от последните седмици бе фактът, че един от най-уважаваните и авторитетни общински съветници от РЗС Калин Терзийски обяви решението си да премине в редиците на ПП ГЕРБ. Припомняме, че той е сред най-разпознаваемите лица на формацията на местно ниво и бе издигнат от тях за председател на Общинския съвет в Сандански. Очевидно компроматната война и поредицата от лъжи изнесени в медиите вече води и до разграничаване на водещи лица в партията.

В тази ситуация ГЕРБ – Сандански се подготвя за още по-голям успех на предстоящите местни избори. Още повече, че и двама от успешните кметове на селата Ново Делчево – Валентин Апостолов и Левуново – Методи Фетфов също обявиха, че искат да бъдат кандидати на ГЕРБ. На предишните избори и двамата бяха издигнати от ВМРО и постигнаха сериозен успех.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.