Днес, 12 август в 04:37 часа настъпи фазата на Пълнолуние във Водолей. Наблюдаваме Суперлуна в последния летен месец. Пълният цикъл на Луната ще завърши във Водолей, което активира теми, свързани с приятелствата, идеалите и плановете ни за бъдещето.

Пълнлунието от друга страна, ще ни провокира към по-големи вълнения и по-силни емоции по тези въпроси.

Когато фазата на Пълнолуние попадне във Водолей, хората ще изпитват нужда по-ярко да изразяват своята индивидуалност и уникалност. Ще имаме и по-голяма нужда да сме част от колектив.

Водолеят е знакът на приятелствата, но не с хората, които са ни наистина близки, а с онази от тях, с които учим или работим на едно място. Такива връзки са обединени от общи интереси или обща кауза.

В деня на Пълнолунието ще трябва да се съобразяваме повече с колективите желания, отколкото да следваме своите собствени цели. Възможно е този кръг от познати да имат нужда от вашата помощ и подкрепа.

Пълнолуние във Водолей

Ще сме по-склонни и да търсим свободата и промяната. Ексцентричността ще стигне върха си, а пред повечето от нас ще се изправят нови и необичайни изживявания.

Оригинални и принципно нови идеи няма да ни липсват, но те могат да се окажат непрактични или съвсем неосъществими, затова е разумно да позволим на времето да ги оцени.

Импулсивно взетите решения, игнорирайки опита на миналото, ще са погрешни. Емоционалната страна ще е активна, с което също можем да си навличаме повече неприятности.

Пълнолунието в знака Водолей е време за истини, в което прехвърляме границите на фалша, заблудите и бутафорията и проглеждаме реалността около себе си такава, каквато е.

Ще сме склонни да съборим всички бариери, които ни спират, и да експериментираме, дори това да е рисковано.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *