„Изключително съм щастлива, че Първо ОУ е удостоено от Държавната агенция за закрила на детето с първо място и  отличителен знак „Аз гарантирам щастливо детство“, сподели на страницата на училището, веднага след церемонията вчера директорът на гоцеделчевското училище Людмила Дерменджиева.

„От името на училищната общност на Първо основно училище и от свое име тя изказа своята благодарност към Държавната агенция за закрила на детето. Отличителният знак „Аз гарантирам щастливо детство“ е оценка, признание и отговорност. Ние направихме нашето училище  цветно, уютно, изпълнено с обич, доверие и взаимност, защото всяко дете заслужава най-доброто – позитивна образователна среда с вдъхновяващи всеотдайни учители и любящи родители. А това без съмнение води до  високо  качество на обучението, възпитанието и социализацията на децата ни.

Щастливи сме, че родителите на нашите ученици не само ни се доверяват, те са наши искрени и незаменими партньори.

Като ръководител на институцията благодаря на всички  ученици, родители и учители, с които заедно създаваме и развиваме голямото задружно семейство на Първо основно училище. Специална благодарност и  на екипа за подкрепа за личностно развитие!

Благодаря Ви за всеотдайността! Продължаваме с още повече мъдрост, вдъхновение и отговорност!“ Написа още Людмила Дерменджиева.

Училището е и сред 25-те учебни заведения в страната с високото почетно отличие „Twinning училище“, като наградата получава за втори път.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *