Ученическият парламент на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ организира страхотен танцов формат. „Time for dance“ надмина всички очаквания. Инициативните и креативно мислещи членовете на парламента се постараха да зарадват уникалната публика в Гоце Делчев. Осем участници се решиха на покажат танцовите си умения. Наградата от 500 лв. „Любимец на публиката“ взеха невероятните момичета от „Viva dance“. А журито, в състав: Евелина Стойкова – възпитаник на НПГ „Димитър Талев“, завършила в НСА; Петър Москов – хореограф в ансамбъла на Николина Чакърдъкова и Василка Кирева – зам. директор на НПГ „Димитър Талев“ връчи наградата от 500 лв. „Любимец на журито“ на момичета, представящи българския фолклор от „Школа към Неврокопски ансамбъл за народни песни и танци, град Гоце Делчев“.
„Силата е в екипа“ – това е мотото на УП на НПГ „Димитър Талев“, което мотивира младите хора да бъдат все по-силни npg dance 3и оригинални.
 
На събитието бяха поканени и победителите от миналогодишните формати – Теменужка Самуилова и Дани Георгиева. Виж повече снимки от събитието на ФБ страницата на вестник Хроника.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *