Започна разширение на един от най-натоварените участъци в центъра на град Гоце Делчев. С метър и половина ще бъде разширена частта от улица „Генерал Ковачев“ от централния градски площад до кръстовището, известно на жителите на града като „Люляците“. Това ще е възможно като се отнеме част от тротоарите пред сградата на централната поща, където мястото за преминаване на пешеходци е достатъчно широко. Решението за тази промяна в улицата е на Общинската комисия по безопасност на движението, за да се облекчи трафикът и безопасността в тази част от центъра на Гоце Делчев, където са разположени сградата на пощата, най-големия хотел в центъра, офиси, магазини и има голямо движение на хора и автомобили.

Ремонтът на улицата трябва да приключи до началото на месец юни, уточни кметът Владимир Москов. Подобни ремонти ще бъдат предприети и в други „невралгични“ точки на движение в Гоце Делчев през това лято, добави кметът.

By hronika

2 thoughts on “Разширяват една от централните улици в град Гоце Делчев”
  1. Да глобяват нарушителите които спират пред пощата и еконт.Да изкарват пари,не да харчат

  2. И много други улици трябва да се направят по този начин,всеки вече има кола даже някои и по две. Да се намалят тротоарите и да се разшири шосето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *