Социалистите в Пиринско регистрираха днес кандидатдепутатската листа на БСП за предстоящите извънредни парламентарни избори. Регистрацията в РИК направиха областният лидер Валери Сарандев, вторият в листата професор Георги Михайлов, четвъртият Младен Тимчев и Костадин Юнчов. „БСП в региона е амбицирана да постигне много по-добър резултат на предстоящите парламентарни избори. Неслучайно този път водач на листата е лидерът на партията Корнелия Нинова“, коментираха представителите на БСП след регситрацията на кандидатдепутатската листа. 

Представителите на областния център в листата са трима – доктор Владимир Пандев заема третото място,  Милан Богдански е на13 място,а строителният инженер Крум Палапуов е на 17 място.

Четвъртата позиция в листата е за Младен Тимчев от Сандански, а Богдан Боцев от Гоце Делчев е на пето място.

От Петрич общинският лидер Йорданка Атанасова е под номер 6, на седмо място е бившият кмет на разложкото село Баня Мария Юрганчева, а на осмо място е представителят на Белица – Мая Падарева. Деветото място е за Иван Рабаджиев от Банско, а десетото за Людмил Земеделски от Сатовча. Единадесети е Илиян Синадинов, на 12 място е Мария Парангелска, на 14 място е Пламен Ботев, а на 15 е Иван Ижбехов. Шестнадесети е Димитър Малев, на 18 място е Елена Чучулайна, на 19 място е Любка Барусова, а последен е кметът на Кресна – Николай Георгиев.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *