Ресторантьори, собственици на кафенета, певци, музиканти и други, ангажирани в този бизнес в Гоцеделчевско се подготвят за участие в протест в София.

Един от най-активните в този бизнес в региона – Хотелиерът и собственик на заведения Иван Ежков, призова колегите си и всички засегнати от противоепидемичните ограничения.

В момента единствената цел на СЗБ и БАЗ е да организираме масов, многохиляден протест! Всичките ни усилия са насочени в тази посока. Подкрепа за бранша са изявили певци, музиканти, DJ…!До протеста има по-малко от 24 часа и сега най-важното е да покажем всички ЗАЕДНО сила!

Какво ще се случи след протеста, предстои да видим. След него има още три дни до 01.02. Вярваме, че за всички нас е важно да работим, по възможност легално!!! Обсъждаме всякакви варианти за последващи протестни действия, нищо не се изключва, но най-важното остава първата стъпка – УСПЕШЕН, МНОГОХИЛЯДЕН ПРОТЕСТ!

Не се поддавайте на платени провокации, целящи по всякакъв начин да отблъснат хора на 27ми., защото това означава само едно – на прав път сме и трябва да успеем!!! Утре протест ще има!!!

ВСИЧКИ УТРЕ В СОФИЯ НА ПЛОЩАДА!!!

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *