Общинският съветник Георги Мишев и бизнесмена Иван Ежков от Гоце Делчев преди няколко месеца започнаха инициатива за набиране на средства за закупуване на камбана на новостроящия се храм „Рождество Христово“.

„Изключително впечатлени и развълнувани сме, да ви съобщим, че за тези около два месеца, с ваша помощ успяхме да съберем общо 7470 лева“, съобщи Георги Мишев. 

„Това е много голям успех, който всички заедно постигнахме и с който ние, инициаторите се гордеем. Днес средствата ще бъдат предадени на Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим, за да бъдат използвани за закупуване на камбана за църквата.

От сърце благодарим на всички, които се отзоваха на апела ни и сROZDESTVO XRISTOVO KRYSTOVEе включиха в тази инициатива. С този акт обаче, нашата помощ и подкрепа за новостроящия се храм няма да спре. Ако Вие също искате да бъдете съпричастни и да помагате и за в бъдеще, винаги сте добре дошли в сградата на митрополията или при Атлаза Щерева – от църковното настоятелство на храм „Рождество Христово“.Нека в навечерието на годишнината от смъртта на дядо Натанаил помогнем да завършим започнатото от него.

Още веднъж – БЛАГОДАРИМ ВИ! Бъдете здрави, щастливи и благословени!“

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *