Журито в състав: Пламен Иларионов Ротари клуб  Габрово; Бедрос Азинян от Ротари клуб Казанлък и Пенчо Чуков от гр. Дряново оцени снимките в трите възрастови групи, като за снимка, класирана на 1 място авторът получава 150 лв., за второ място – 100 лв. и за трето място – 50 лв.

Във възрастова група 1-4 клас, първо място е за Ерай Ахмедов от основното училище в село Долен, второ място за Мария Герова от Първо ОУ в гр. Гоце Делчев и трето място за Фатме Лискова от Второ ОУ в гр. Гоце Делчев

Фотограф: Ерай Ахмедов
Фотограф: Мария Герова
Фотограф: Мария Лискова

Във възрастова група 5-7 клас, първо място е за Ангел Джуров от средното училище в село Гърмен, второ – за Айлин Косин от Второ ОУ в гр. Гоце Делчев и трето място за Екатерина Нуркова от Първо ОУ в гр. Гоце Делчев. В тази група журито обяви и две поощрителни награди на Борислав  Мирчев от Първо ОУ в гр. Гоце Делчев и за Самир Муглев от Второ ОУ в гр. Гоце Делчев, като наградата за тях е книгата „Илинден и легендата за Гоце“ от Стоян Стругов.

Фотограф: Ангел Джуров
фотограф: Айлин Косин
Фотограф: Екатерина Нуркова
фотограф: Борислав Мирчева
Фотограф: Самир Муглев

Във възрастова група 8-12 клас, първо място е за Снежана Костадинова от ПМГ „Яне Сандански“, второ – за Исмаил Качангар от средното училище в с. Брезница и трето място за Хюсеин Даракчи от същото училище.  

Фотограф: Снежана Костадинова
Фотограф: Исмаил Качангар
Фотограф: Хюсеин Даракчи

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *