Световният шампион Димитър Саватинов пристигна в България специално за откриването на Европейското първенство „d-savatinovIron man“ 2016. Община Гоце Делчев ще е домакин на това първенство. Събитието се посвещава на световния шампион по вдигане на тежести Димитър Саватинов. То е част от кампанията „Силните срещу дрогата“ и се провежда за първи път в Гоце Делчев – родният град на световния шампион.

Шоуто на железните мъже ще се проведе на територията на бившата казарма в Гоце Делчев. Стартът  на турнира ще бъде даден в 14 часа на 8 октомври. Преди това ще бъде изтеглен жребий за реда на излизане на състезателите в шестте дисциплини.

В турнира ще вземат участие състезатели от България, Финландия, Унгария, Румъния, Словения, Чехия, Словакия, Сърбия, Украйна, Беларус, Полша.

Билети, може да се закупят в eventim.bg , както и в много пунктове, в гр. Гоце Делчев, които ще разпознаете по плакатите с обозначение: „Тук може да закупите билети за Първото Европейско Първенство „IRON MAN“ 2016г. Билети ще се продават и на място, преди събитието. 

 

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.