С голям концерт на ансамбъл „Пирин“ ще бъде отбелязан в гр. Гоце Делчев денят на Съединението. По повод 133-та годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия, община Гоце Делчев реши да зарадва всички жители и гости на града с празничен концерт на благоевградския ансамбъл „Пирин“. Концертът ще бъде на открито, на площад „Македония“ пред Дома на културата и ще започне от 18:00 часа. Стотици хора се очаква да присъстват на събитието в Гоце Делчев, с което ще се отбележи една от най-важните дати в българската история.

Това е първият от поредица концерти, които ще се състоят в гр. Гоце Делчев през месец септември. От 17 септември започва традиционния есенен панаир, който ще продължи до 24 септември и всяка вечер ще има музикална програма с участието на различни известни изпълнители. ВИЖ ПРОГРАМАТА НА ПАНАИРА ТУК http://hronika-bg.com/23335-2

Кулминацията ще бъде на 22 септември, когато по повод Деня на независимостта на България, празничен концерт ще изнесе Държавния ансамбъл за народни песни и танци на Македония „Танец“. Концертът ще се състои на 22 септември от 18.00 часа на площад „Македония“. 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *