Провеждане на повторни търгове със занижени наемни цени на обособени части от спортната зала „Неврокоп Арена“ гласуваха общинските съветници от Гоце Делчев на вчерашната си сесия. Това е втори опит на Община Гоце Делчев да намери наематели на хотелския комплекс, ресторанта и фитнес залата в „Неврокоп Арена“, след като на първия търг кандидати не се явиха.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според новите условия, с 1000 лева по-нисък е първоначалният месечен наем за хотелската част, като цената става 2 000 лева без ДДС. Вместо 1000 лева, месечен наем за ресторанта става 800 лева на месец без ДДС.

С 300 лева по-ниска ще бъде и наемната цена, предложена за фитнес залата на бъдещите й наематели – 1000 лева без ДДС.

Общинските съветници възложиха на кмета Владимир Москов да организира провеждането на повторните публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на обособените търговски части в спортната зала в Гоце Делчев.

Парламентаристите упълномощиха градоначалника и да подпише договорите със спечелилите търговете участници.

Ако и при повторните търгове, не се появят желаещи да наемат хотелска част, фитнес залата и ресторанта, Община Гоце Делчев, трябва директно да поеме грижата и стопанисването на тези обекти в спортната зала „Неврокоп Арена“.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *