Поздравителен адрес по случай 1 октомври – Международен ден на възрастните хора

 Уважаеми дами и господа, скъпи  родители, мили баби и дядовци,

Приемете моите и на целия екип на Дом за стари хора, гр. Гоце Делчев,  най- искрени поздравления по случай Международен ден на възрастните хора – 1 октомври!

Благодаря ви за това, че с труда си през годините сте оставили своя отпечатък върху развитието на нашето общество, за това, че българският дух е жив и традициите съхранени, и не на последно място – за това, че, въпреки трудностите и болежките намирате сили да посрещате нас и всеки нов ден с усмивка.

От сърце ви пожелаваме преди всичко крепко здраве, дълголетие и бодър дух!

Бъдете все така светъл пример за нас, вашите наследници, като със своите съвети ни помагате да се справяме с трудностите в забързаното ни ежедневие. Вие сте нашите учители в живота и ние сме Ви признателни за наследените уроци, защото опитът и житейската мъдрост във вашите очи не могат да бъдат заместени от нито един учебник!

Денят 1 октомври е обявен и за Международен ден на музиката и поезията. Честит празник и на всички вас, които ги носите в  душата си.

По случай празника на възрастните хора в Дом за стари хора получихме безценен подарък и оценка за грижите, които полагаме за нашите потребители, а именно песен, която вярвам ще стане химн на нашия дом.

Сърдечни благодарности на д-р Донка Кочева – председател на БЧК гр. Гоце Делчев, страхотен човек, професионалист и дългогодишен партньор на Дом за стари хора за текста, написан с любов и на г-жа Лидия Колимечкова, дъщеря на Костадин Яковлиев – потребител в Дом за стари хора, за идеята и прекрасната музика.

Използвам повода да ви представя песента, макар и в суров вариант и сe надявам по този начин тя да стигне до много хора, да разчуства и техните сърца, както направи с нас и да намерим подкрепа за аранжимент и обработка.

Честит празник на всички!

С уважение!

Димитрия Чилева

Управител на Дом за стари хора

гр. Гоце Делчев

ЧУЙТЕ ПЕСЕНТА:

Днес, на 1 октомври, отбелязваме Международния ден на възрастните хора. Благодарим на нашите родители, баби и дядовци за техния неуморен труд, за всеотдайните им грижи. Благодарим им, че запазиха българския дух, съхраниха традициите ни и ни научиха на толкова много неща!На всички възрастни хора в община Гоце Делчев отправяме пожелания да бъдат живи и здрави, да намират сили и поводи за радост всеки ден, въпреки трудностите!Специално поздравяваме и всички мъже и жени в Дома за стари хора в гр. Гоце Делчев. По повод днешния празник, управителят на Дома Димитрия Чилева сподели с нас един безценен подарък, посветен на възрастните хора. "Сърдечни благодарности на д-р Донка Кочева – Председател на БЧК гр.Гоце Делчев, страхотен човек, професионалист и дългогодишен партньор на Дом за стари хора за текста, написан с любов и на г-жа Лидия Колимечкова, дъщеря на Костадин Яковлиев – потребител в Дом за стари хора, за идеята и прекрасната музика. Използвам повода да ви представя песента, макар и в суров вариант и сe надявам по този начин тя да стигне до много хора, да разчувства и техните сърца, както направи с нас и да намерим подкрепа за аранжимент и обработка", сподели Димитрия Чилева. Може да чуете самата песен тук:

Публикувахте от Община Гоце Делчев / Municipality Gotse Delchev в Неделя, 30 септември 2018 г.

 

ПОЗДРАВИ КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ОТПРАВЯТ СЪЩО:

 

БОГДАН БОЦЕВ, НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Честит Международен ден на възрастните хора!
На всички вас – майки, бащи, баби и дядовци, благодарим от цялото си сърце за това, което сте направили и продължавате да правите за нас!
С цялата ми признателност и уважение към вашия достоен живот, пожелавам спокойни старини, здраве и радост!

1 октомври е също така Международен ден на музиката и поезията! Затова нека бъде честит празника на всички творци, които създават музика и стихове, както и на всички любители на тези прекрасни изкуства!

 

ВЛАДИМИР МОСКОВ, КМЕТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

1 октомври е Международен ден на възрастните хора!
На този ден отправяме към всички тях нашата благодарност за грижите и всеотдайността им, като им желаем да бъдат живи и здрави и никога да не бъдат забравяни от своите близки!

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.