От днесPicture 1381 започва традиционния есенен Неврокопски панаир, който тази година ще включи и поредицата от 4 почивни дни до 22 септември. Заедно със сергиите, скарите, люлките, стрелбищата и останалите забавления, по-богата е и музикалната програма, в която заедно с известните местни оркестри и изпълнители ще се включат и фолк звезди. Музикалните прояви на панаирната сцена ще открие оркестър “Неврокоп” с рък. Петър Воденов и солистите Цветанка Воденова и Георги Жбантов. Във вторник за посетителите на панаира ще пеят Боряна Карпузова и Костадин Тамахкяров – Кеци с оркестър „Уникат“ и със специалното участие на Фики Стораро.
FIKI STORARO

 

 

В сряда вечер на сцената ще бъде оркестър “Щуро маке” с рък. Здравко Георгиев и солистите – Ирина Паскалева и Иван Арнаудов.

BORIS DALI
В четвъртък за панаира в Гоце Делчев пристига Борис Дали, като на сцената ще бъде и оркестър “Боги Бенд” с рък. Георги Георгиев, а в петък е музикалното участие на оркестъра на Панчо Иванов със солисти: Емилия и Тони

 

Специалното участие на народната певица Румяна Попова е предвидено за съботната вечер, заедно с оркестър “Родопски ритми” с рък. Юри Делиев и солистката Кики.

RUMYANA POPOVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Софи Маринова е неделната изненада за всички на панаира, като преди нея на сцената ще бъде оркестър “Ивелия” с рък. Лефтер Георгиев – Лефко и солистката им Мариана Георгиева.

SOFI MARINOVA

 

 

 

Музикалните изяви ще продължат в понеделник вечер с оркестър “Прима Бенд” от гр. Охрид и със специалното участие на фолк-певицата ЯНИЦА.

YANICA

 

Във вторник, в Деня на Независимостта, младите хора на Гоце Делчев, а и всички останали почитатели на хип-хопа, очакват на панаира своята любимка Михаела Филева, заедно с DJ Mystery Man.

MIXAELA FILEVA

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *