Чрез своята сестра Димитър Саватинов благодари за честта втора година да е Спортист на годината. Вижте какво написа той. Мария Саватинова прочете писмото му на официалната церемония „СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА“.

DSCN3231
„Благодаря на община Гоце Делчев, че възстанови традицията да връчва наградата Спортист на годината, което ми даде възможност да я спечеля за втори път.
Искам да благодаря на хората, които гласуваха за мен, и решиха, че аз съм достоен да получа тази награда отново. Отправям благодарности и към хората, които не гласуваха за мен, и ми напомниха, че нищо на този свят не е дадено даром, а всеки ден трябва да се борим за да постигнем своите цели.
Поздравявам другите спортисти, за постигнатите от тях успехи. Много се радвам, че от нашия малък град излизат толкова добри спортисти, и за мен е привилегия да бъда избран за спортист на годината, измежду такава голяма конкуренция. Пожелавам много години без контузии, да успяват да печелят повече и повече състезания, да развиват спорта в нашия любим град Гоце Делчев .
Ако всеки един от нас има амбиция и кураж, няма значение, че сме от малък град, може да постигнем всяка една цел, която си поставим във всяка една насока – спорт, наука, изкуство и всичко останало, в което човек иска да се развива.
За постигане на целите ни, трябва да сме готови да пожертваме много, и така ще достигнем световни нива .
За да изкажа моите благодарности към целия град ,искам да подаря наградата (плакет), на кмета Владимир Москов за да може да остане в община Гоце Делчев, защото всички мои успехи, които съм постигнал до сега не са били само за мен, но винаги са били за моя роден град Гоце Делчев.
Благодарности към общината и Владимир Москов, за това, че винаги са ми помагали в моята борба за да достигна върховете в моя спорт.
Благодаря на всички!
С уважение Димитър Саватинов“

DSCN3230

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *