Адмирации, поклон и благодарности към фирма КСМ СТРОЙ и нейните собственици, братята Кадри и Сухат Мехрем от с. Буково, изказа кметът на с. Господинци Ахмед Ходжов. Двамата бизнесмени са едни от първите подали ръка на жителите на с. Господинци за старта на реализация на тяхната голяма мечта – построяване на нова джамия.

И ако преди дни всеки минавайки покрай терена гледаше с недоверие скалисто – хълмистия скат, благодарение на благотворителният жест направен от братята Мехрем, само за 5 дни тяхната строителна техника успя да премести тоновете земни и скални маси и в момента терена е на „кота нула“, допълни още кметът.

Благодарим ви, благодарим ви от сърце, благородният ви жест нека служи за пример на всички, няма нищо по- възвишено и човешко от това да подадеш ръка на хора в нужда, а за да го правиш ти трябва голямо сърце, пожелавам си като кмет на селото, Вашето благородно дело да „зарази“ все повече хора, за да можем ние, жителите на с. Господинци един ден да се зарадваме на нова джамия, развълнуван е кметът на с. Господинци.

Уважаеми жители на селото, на нас се падна честта и отговорността да запретнем ръкави, да обединим сили и кой с каквото и колкото може да помогне, за да реализираме мечтата на нашите деди и на нас самите, за да съградим храм, такъв, какъвто приляга на всички мюсюлмани. И нека с помощта и милосърдието на Аллах, с благотворителността на хората с големи възможности, с труда на всеки един от нас, един ден всички ние да имаме щастието да сведем глави в нова джамия, призова кметът Ахмед Ходжов.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *