От първия ден в Седмицата на гората, ДГС – Гоце Делчев е с нов директор. От поста е освободен Марко Запрев, а на мястото му е назначен Васко Мутафчиев.
Според Общинския съвет на БСП – Гоце Делчев това е поредното политическо уволнение на територията на община Гоце Делчев.
„За пореден път на обществото бе показано, че не е важно колко добър професионалист си и какви са оценките за теб. Важно е да бъдеш верен на ГЕРБ и управляващите, без значение на качествата, образователния ценз и опита, който имаш като професионалист“ се казва в декларация на социалистите. Те припомнят и за други случаи от миналия месец, когато бе сменен началникът на Български пощи Иван Горанов, както и специалисти в местния клон на ВиК, които симпатизират или са членове на БСП.
Инж. Марко Запрев е носител на приза Лесовъд на годината за 2011 г.
„С постоянното преследване на политически цели и уреждане на «свои хора» на отговорни постове, политическата и икономическата криза в държавата ни, все повече ще се задълбочава. Време е да сложим край на това!“ – се казва още в декларацията на гоцеделчевската организация на БСП. main_bimages

Управленско решение е в основата на кадровата промяна, съобщиха от пресцентъра на Югозападното държавно предприятие – Благоевград.
Инж. Васко Мутафчиев е магистър по горско стопанство от Лесотехническия университет в София. След дипломирането си през 1998 г. в продължение на три години работи в частни фирми. От 2011 г. е в системата на горите. Започва работа в „ДГС Гоце Делчев” като горски надзирател, а впоследствие старши лесничей на Горско- технически участък в същото стопанство.

 

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *