Днес от 12:30 часа, с тържествена церемония в град Гоце Делчев ще бъде открит мост на любовта. Идеята е на фондация „Неврокоп 1“, в която с много ентусиазъм се включиха учениците от ПГ по МСС и почти всички училища в града. Много дарения направиха фирми и граждани, като до момента в красивите арки, във формата на сърца, са вложени 4600 лева. Предстои поставяне на специално осветление, така че набирането на средства продължава, уточни председателят на фондацията Васил Чилев. 

„Благодарим на всички дарители и на всички млади хора, които подкрепиха тази наша идея. Направихме я от жителите за жителите на нашия град. Убеден, че ще се хареса и на хората, които посещават града ни, защото не само Париж е град на любовта“ – допълни той.

Днес на церемонията се очаква да присъстват депутатът Богдан Боцев, кметът Владимир Москов, заместник кметът Валери Сарандев и голяма част от дарителите. Мостът ще бъде осветен от духовници на Неврокопската митрополия.

Под арките на моста на любовта вече преминаха всички участници в Международния ден на танца, който се проведе през уикенда в град Гоце Делчев. 

Тази новина има 6 коментара

 1. Златко Павлов Reply

  Кичът тук е съградил свой еталон. Посредственост, пошлост… И дори освещаване предстои?! Това ще е венец, който ще удостои ново падение на усета към естетическите ценности.

 2. Златко Павлов Reply

  Кичът е постигнат! Пошло, дилетантско! Грубо, недодялано изпълнение на тези арки. „Венец“ на кичозното явление ще е и попското освещаване.

 3. Аз Reply

  Вместо тези пари да ги дадат за нещо съществено, те ги пилеят на вятъра. Скоро хулиганите ще им видят сметката.

 4. Popova Reply

  Кич и бутафория! Вероятно за да върви бизнесът на ресторант „Ванита“ са направени 😀

 5. Вася Reply

  Аз не виждам мост. Иначе се чудим какво да вземем от чужбина. Чадърите ги видях преди време в Гърция, но те може да са ги копирали на свой ред. Ами глинените и пластмасови гъбки и джуджета по дворовете кой ги сложи?

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.