С три основно ремонтирани кабинета – по дисциплините химия и оslide2пазване на околната среда, английски език и изобразително изкуство, както и с ремонтирани тоалетни на четвъртия етаж на сградата, Трето основно училище „Братя Миладинови” в Гоце Делчев ще посрещне своите ученици на 15 септември. Освежени са класните стаи и коридорите и е оборудвана нова библиотека.
Тази учебна година за първия звънец ще се съберат 340 ученици от I до VIII клас, разпределени в 15 паралелки и техните 32 преподаватели. По-голяма част от учителите са с допълнителна квалификация. Учениците от I, II , III и IV клас ще се обучават целодневно от двама преподаватели, а за V и VII клас e сформирана сборна група. За всички ученици са осигурени отлични условия за обучение, отдих и хранене.
Освен групите по проект ”Успех” в училището има 3 групи по СИП – „Вокална група”, „Музика и танци” и „Уеб дизайн”, където децата могат да развиват своите творчески умения и таланти.
През настоящата учебна година училището ще продължи работа по национална програма „С грижа за всеки ученик” за учениците от VIII клас. Училището ще работи и по проект „Квалификация на педагогическите специалисти”.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *