Открита е процедура с предмет „Доставка на мобилно оборудване за инсталация за предварително третиране и инсталация за компостиране, доставка на оборудване, съоръжения и техника за разделно събиране на зелени отпадъци от населението за целите на проект: „Изграждане на инсталация за предварително третиране на битови отпадъци и инсталация за компостиране на зелени отпадъци за РСУО Гоце Делчев“. Срокът за подаване на документи е 22 април 2020 г. , като офертите ще бъдат отворени на 23 април в 10 часа.

До 30 април 2020 г. е срокът за подаване на документи по обществената поръчка с предмет „Мерки за енергийна ефективност за сградата на ЦДГ № 6 „Слънце“ в град Гоце Делчев- II етап”. Документите ще бъдат отворени на 4 май.

Третата обществена поръчка е свързана с енергийната ефективност на сградата на ОУ „Христо Ботев“  с. Мосомище, като I етап изграждане на отоплителна инсталация. Срокът за подаване на документи е до 4 май 2020 г. , а офертите ще бъдат отворени на следващия ден.

Община Гоце Делчев е обявила и обществена поръчка с предмет „Изпълнение на инженеринг – изготвяне на инвестиционни проекти, строителство и упражняване на авторски надзор“, като срокът за подаване на документи е 19 май 2020 г. с дата за отваряне на документите – 20 май 2020 г.

Обявленията за всички поръчки за публикувани на сайта на Община Гоце Делчев, както и в регистъра на обществените поръчки, откъдето може да се получи и повече информация.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *