DSCN1018DSCN1021
35 номинации за включване в депутатската листа е получил снощи на Общинската конференция лидерът на БСП Валери Сарандев, 25 предложения от местните структури на партията са били за кмета Владимир Москов, 15 – досегашния депутат Тодор Радулов, 17 – общинския съветник Димитър Балтаджиев и по 13 – лидерът на младежката организация на БСП – Богдан Боцев и общинския съветник Магдалена Пиринска.
В червената листа на Благоевградски многомандатен избирателен район ще бъдат включени Димитър Балтаджиев, Богдан Боцев и Магдалена Пиринска е решението на неврокопските социалисти. В събота на Национален съвет БСП ще обяви водачите на листи, като фаворит на общинската организация в Гоце Делчев е Корнелия Нинова, съобщи председателят Валери Сарандев. През следващата седмица на областно заседание ще бъде подредена и самата листа, като Гоце Делчев ще защитава втора или трета позиция, въпреки възможностите за преференциален вот, допълни той.
„Изпращаме на избори млади хора, отговорни, честни и почтени, на които разчитаме да променят отношението към БСП и към политиците изобщо. Това са нови лица, които ще защитават интересите на хората, а не лични и корпоративни интереси и ще помогнат да спре излишното политическо противопоставяне” – каза кметът Владимир Москов.
Димитър Балтаджиев е на 48 години, радиоинженер със свой бизнес, бил е симпатизант и от 4 години е член на БСП. Богдан Боцев е заместник кмет на община Гоце Делчев, а Магдалена Пиринска е адвокат.

 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *