Турнир по футбол на малки врати за „Купа Неврокоп“ 2023, ще се проведе в гр. Гоце Делчев от 1 до 10 септември. Мачовете ще се играят на спортната площадка на Второ ОУ „Гоце Делчев“. В турнира могат да участват както любители на спорта, така и футболисти.

Максималният брой състезатели в отбор е 10 души, 5 от които могат да бъдат картотекирани играчи от аматьорските групи на БФС. Нямат право на участие състезатели с професионални договори. Титулярен брой на футболистите в игра за отбор е 5+1, едновременно. Заявки за участие се приемат до 30.08.2023 г. на тел. 0899 22 55 25.

Максималният брой на отборите, които могат да се запишат за участие е 32. Футболните срещи ще се провеждат в две полувремена от по 15 минути всяко, с 5 минутна почивка. За победа се присъждат 3 точки, а за равенство 1 точка. Отборите заявили участие, ще се разпределят чрез жребий в групи на 31.08.2023 г. от 12:00 часа в залата на община Гоце Делчев. Програмата с часовете и датите на мачовете, съставена по система „всеки срещу всеки“, ще бъде оповестена на следващия ден и без право на отмяна. Във втората фаза ще се играе по система на елиминиране. От групите излизат първите два отбора. При равен резултат се изпълняват по 5 наказателни удара, а при ново равенство по 1, до излъчване на победител.

Реновираната спортна площадка на Второ ОУ дава възможност да бъдат възобновени тези футболни турнири, които се провеждаха преди години в гр. Гоце Делчев и се радваха на много голям интерес, както от страна на участници, така и на публиката. Намерението на организаторите е традицията да бъде възстановена и повече участници да се включат във футболното състезание.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *