Уволняват скандалния горски от Плетена Цветан Марински, погва го прокуратурата

Горски надзирател от  Горско стопанството „Дикчан“- Сатовча е разобличен,че върти  незаконна търговия с дърва за огрев. Цветан Марински е разкрит след  сигнал на граждани.DYRVA ZA OGREV

Нерегламентираната му дейност е установена  в петък при съвместна проверка на Регионална дирекция по горите-Благоевград и полицията в Гоце Делчев. Горският наел камион, който да транспортира 10 кубика дърва за огрев от дома му в село Плетена до купувача, частно лице, в село Кочан. По пътя Марински спрял в общинския център Сатовча. От дърводелски цех се сдобил с фалшиви документи за дървата, като им поставили и маркировка. Полицаи и горски атакували дома на крайния потребител, където открили дървата за огрев. Купувачът признал, че платил 600 лева за тях на горския надзирател от с. Плетена. Марински е задържан и закаран в полицията, където е дал обяснения. 

Утре ТП „ДЛС Дикчан” ще сезира Районна прокуратура – гр. Гоце Делчев за извършено престъпление по служба и нарушение на Закона за горите от горския надзирател.

2 Comments on “Уволняват скандалния горски от Плетена Цветан Марински, погва го прокуратурата”

  1. цялата помия срещу мен е защото предадох на прокурор жената на директора АЙШЕ която залових да краде гориво смазочни материали определени за охрана на горските участъци,бившият затворник от ,,бойчиновци“поюков е престъпник от световна величина,половин милион лв. му е джобната пара на месец, купува си прокурори журналисти съдий шефове на мвр министри политици като носни сополиви кръпчета за малки деца,този кочански ,,БОКЛУК“прави 8 опита за покушение над мен,въпреки сезираната прокуратура за всеки опит по отделно мерки не се вземат срещу поюков-тиганя и срещу агент ,,ЛЕНКО“ Р.А. който буквално съсипа живота и на филип-тефтерчето-съжалявам го горкия,следете сайта на длс дикчан ще се качат много истини и имена на корумпирани гнусове като съдия божинов например.

  2. това са джанки от нивата на горския, кому трябва такава пушилка, на някой гявол му пари под газъ та се занимава със горския, на директора, кой краде най много, е па директора, директора пусна 6 джипа горски да убият брандо където го намерят, прокуратурата корумпирана е със поюков – кой знае защо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *