Горски надзирател от  Горско стопанството „Дикчан“- Сатовча е разобличен,че върти  незаконна търговия с дърва за огрев. Цветан Марински е разкрит след  сигнал на граждани.DYRVA ZA OGREV

Нерегламентираната му дейност е установена  в петък при съвместна проверка на Регионална дирекция по горите-Благоевград и полицията в Гоце Делчев. Горският наел камион, който да транспортира 10 кубика дърва за огрев от дома му в село Плетена до купувача, частно лице, в село Кочан. По пътя Марински спрял в общинския център Сатовча. От дърводелски цех се сдобил с фалшиви документи за дървата, като им поставили и маркировка. Полицаи и горски атакували дома на крайния потребител, където открили дървата за огрев. Купувачът признал, че платил 600 лева за тях на горския надзирател от с. Плетена. Марински е задържан и закаран в полицията, където е дал обяснения. 

Утре ТП „ДЛС Дикчан” ще сезира Районна прокуратура – гр. Гоце Делчев за извършено престъпление по служба и нарушение на Закона за горите от горския надзирател.

Тази новина има 1 коментара

  1. is site down Reply

    цялата помия срещу мен е защото предадох на прокурор жената на директора АЙШЕ която залових да краде гориво смазочни материали определени за охрана на горските участъци,бившият затворник от ,,бойчиновци“поюков е престъпник от световна величина,половин милион лв. му е джобната пара на месец, купува си прокурори журналисти съдий шефове на мвр министри политици като носни сополиви кръпчета за малки деца,този кочански ,,БОКЛУК“прави 8 опита за покушение над мен,въпреки сезираната прокуратура за всеки опит по отделно мерки не се вземат срещу поюков-тиганя и срещу агент ,,ЛЕНКО“ Р.А. който буквално съсипа живота и на филип-тефтерчето-съжалявам го горкия,следете сайта на длс дикчан ще се качат много истини и имена на корумпирани гнусове като съдия божинов например.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.