XADZIDIMOVOXRISUPOLI
Отборът на „Места”FK MESTANestoslogo(Хаджидимово) вече има договорени 4 сигурни контроли, обяви председателят на УС на клуба Илиян Синадинов. Най-любопитната е фиксирана за 31 януари и е срещу побратимите им от гръцкия „Нестос” (Хрисуполи). За подобна приятелска среща се говори от няколко години, но двата отбора все още не са я реализирали. Още от сега къде на шега, къде наистина тръгна залагане сред феновете в Хаджидимово дали този мач най-сетне ще се играе или ще влезе в книгата на рекордите Гинес за най-дълго уговаряната, но несъстояла се среща.
Ако все пак се състои, приятелската среща ще се играе в град Хрисуполи на 28 януари. Три дни по-късно „Места” среща съседите от „Пирин” (Гоце Делчев) в Садово или на собствения си стадион в зависимост от времето. За 4 февруари е предвидено гостуване на „Септември” (Симитли), а на 7 февруари е спарингът с „Пирин” (Разлог).
Все още не е ясно положението около Веселин Стойков, който се оказа от сериозно значение за тима от пограничния град през есенния полусезон. Опитният футболист все още не е дал отговор дали ще остане в клуба. Към момента той пази мълчание в очакване на договор с тим от Австрия или Кипър. От „Места“ обявиха, че при условие, че Веселин Стойков не успее да си уреди договор с чуждестранен клуб, са готови да го приемат отново в редиците си. Същото уверение е дал и самият играч, който успя да повъзвърне загубената си форма в Хаджидимово.

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *