12991002От 13 до 15 април в Пловдив се провежда международен панаир на Учебно-тренировъчните фирми. На събитието „ТФ фест 2016“ се представят 112 тренировъчни предприятия на ученици и студенти от България, Сърбия и Черна гора. В него участват и пет учебно-тренировъчни предприятия от НПГ „Димитър Талев“.

Сред тях са „ Даймънт стайл“ ООД с предмет на дейност: търговия на дребно с мебели; „Интересно и лесно“ ООД с предмет на дейност: производство на изделия от отпадъчни материали; „Фантазия“ ООД с предмет на дейност организация на събития; „Фъни дейс“ ООД с туристическа агентска дейност и „Флауър меджик“ ООД с предмет на дейност продажба на дребно на цветя, растения, семена и торове.
Учениците от НПГ “Димитър Талев“, които взеха участие в международното изложение на учебно-тренировъчните фирми са обучавани в специалностите „Организация на туризма и свободното време“, „Оперативно счетоводство“ и „Малък и среден бизнес“.

Eкипът на учебно-тренировъчната фирма „Фъни дейс“ с ръководител Надежда Илиева спечели трето място в конкурса за туристическа оферта на тема „Културен туризъм в България“ , В нея участват ученици от специалността Организация на туризма и свободното време. 

By hronika

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *