_73_SDC12803

Фондация „Символ на любовта” получи наградата „Партньор на общините” на официална церемония в София. Наградата „Партньор на общините” се присъжда на неправителствени организации /НПО/ или личности, които са оказали значима подкрепа за реализиране на общински приоритети. Тази година, членовете на НСОРБ са взели единодушното решение, наградата да бъде дадена на Фондация „Символ на любовта”, заради трите значими социални проекта, реализирани на територията на община Гоце Делчев – Немска клиника „Символ на надеждата” , Дневен център за деца с увреждания „Символ на любовта” и Дневен център за възрастни хора с увреждания, като общата стойност на реализираните проекти е над 6 милиона лв.
Заедно с това, през последните повече от 15 години, фондация „Символ на любовта” оказва голяма помощ на социалните институции, болницата и детските заведения в общината с осигуряване на дарения за оборудване и консумативи.
На церемонията за връчването на годишните награди на НСОРБ за 2014 година пристваха представители на фондация „Символ на любовта” и кметът на Гоце Делчев Владимир Москов. Те благодариха на община Гоце Делчев и лично на кмета, за огромната подкрепа през годините и активното съдействие в реализиране на всички съвместни проекти и инициативи.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.